Psykolog Odense

Leder du efter en dygtig psykolog i Odense? Her kan du finde kompetent psykolog Odense. Der kan være mange årsager til man opsøger en psykolog og de forskellige psykologer har givet deres forskellige specialer angst, depression, stress, traumer, forbier etc.. Men hvis du leder efter en psykolog i Odense kan jeg anbefale den her side.

Terapi Odense

Terapi Odense ofte benyttes der forskellige termer når man opsøger en psykolog og hvad er forskellen egentligt på en psykolog og en terapeut? Intuitivt vil jeg tro at forskellen på en psykolog og en terapeut er i uddannelse. Så vidt jeg mener er psykologer universitet uddannet ligesom læger. Jeg tror derfor ikke alle og enhver må kalde sig psykolog, hvorimod jeg tror alle kan kalde sig terapeyt. Hvis du ønsker at gå i Terapi så vil jeg anbefale en psykolog. Find se f.eks. her hvis du ønsker terapi i Odense.

 

Parterapi Odense

Jeg har hørt om mange der gennem parterapi har reddet deres forhold og eller ægteskab ved at gå i parterapi. Men igen her mener jeg at det er altafgørende at man tænker sig godt om i forhold til hvem det er man ligger sit parforhold eller ægteskab i hænderne på. Jeg kan anbefale en dygtig psykolog til parterapi Odense